طلاق

برای طلاق توافقی شرکت در جلسه طلاق الزامی است ؟

  • آنچه وکیل خانواده باید توجه کند اینکه در وکالتنامه امضاء موکل خود در خصوص شرکت در جلسات مشاوره دادگاه اخذ کند تا بهانه ای دست مرجع رسیدگی کننده نباشد که وکیل اختیار از موکلش در شرکت در جلسه مشاوره را ندارد

 

بر طبق قانون حمایت خانواده مصوب 1391 انجام مشاوره اجباری شده است. اما رویه دادگاه های خانواده کشور یکسان نیست. در بعضی از شهر ها زوجین و یا وکلای آن ها به واحد مشاوره بهزیستی آن شهر ارجاع داده می شوند اما در تمام مجتمع های قضایی خانواده تهران، واحد مشاوره مستقر در همان مجتمع شده است و با معرفی شعبه رسیدگی کننده به طلاق توافقی، زوجین یا وکلای آن به واحد مشاوره مراجعه می کنند اما رویه شعبه های دادگاه خانواده متاسفانه در این خصوص یکسان نیست. با توضیح این که بعضی از شعب حضور زوجین را برای مشاوره الزامی می دانند، بعضی از شعب حضور یکی از زوجین را لااقل برای مشاوره ضروری می دانند و در نهایت بعضی شعب دادگاه خانواده هم انجام مشاوره بدون حضور زوجین و با وکیل را امکان پذیر می دانند.

آنچه وکیل خانواده باید توجه کند اینکه در وکالتنامه امضاء موکل خود در خصوص شرکت در جلسات مشاوره دادگاه اخذ کند تا بهانه ای دست مرجع رسیدگی کننده نباشد که وکیل اختیار از موکلش در شرکت در جلسه مشاوره را ندارد. به هر حال رویه و سلیقه دادگاه ها متفاوت است. با عنایت بر اینکه بعضی زوجین حتی حاضر نیستند برای لحظه ای در دادگاه و جلسه مشاوره حضور یابند، وکلای خانواده گروه پارسای با توجه به تجربه فراوان در این زمینه، برای عدم حضور موکلینی که تمایل به شرکت در جلسه مشاوره ندارند، نهایت تلاش را می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا