طلاق

شرایط طلاق توافقی اگر یکی از زوجها خارج از کشور باشد

 

  • در روش اول هم توضیح داده شد که زوجین یا طرفی که خارج از کشور است می تواند وکالت در طلاق تنظیم شده در سفارت یا کنسول گری کشورمان را برای شخصی در ایران ارسال کند…

 

اگر زوجین هر دو یا یکی از آن ها خارج از کشور باشند و در خصوص طلاق توافقی و حقوق ناشی از زوجیت (مهریه، اجرت المثل، حضانت، جهیزیه) توافق داشته باشند. کسی که خارج از کشور است می تواند وکالت در طلاق رسمی را که در یکی از سفارت خانه ها یا کنسول گری های ایران در خارج کشور تنظیم شده است را برای همسر یا یکی از اقوام یا معتمدین خود ارسال کند تا شخص مذکور در ایران برای او وکیل دادگستری اختیار کند.

توجه داشته باشید صرفا وکیل دادگستری از جانب موکل می تواند در محاکم و حتی برای طلاق توافقی به وکالت از دیگری اقدام نماید و شخصی که وکالت در طلاق به او داده شده است (وکیل مدنی) فقط می تواند با آن وکالتنامه برای موکلس با وکیل دادگستری قرارداد منعقد نماید.

یک راه دیگر هم طبق تبصره ماده 15 قانون حمایت خانواده جدید برای زوجین ایرانی مقیم خارج از کشور پیش بینی شده است به این صورت که اگر بخواهند در کشور محل اقامت، با طلاق توافقی از هم جدا شوند

اول می بایستی با سفارت یا کنسول گری ایران در آن کشور تماس حاصل شود کنند تا شخص صلاحیت دار برای اجرای صیغه طلاق، توسط آن مرجع، معرفی شود. پس از مراجعه زوجین به شخص مذکور و اجرای صیغه طلاق و اخذ گواهی ، می بایستی به سفارت یا کنسول گری ایران برای ثبت طلاق توافقی مراجعه شود. با این روش دیگر نیاز به اخذ حکم دادگاه برای طلاق توافقی نیست.

در روش اول هم توضیح داده شد که زوجین یا طرفی که خارج از کشور است می تواند وکالت در طلاق تنظیم شده در سفارت یا کنسول گری کشورمان را برای شخصی در ایران ارسال کند…

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا