قوانین اقتصادی - جرایم مالی

قوانین پولشویی

  • دکتر اعتضادی یکی دیگر از مراحل اجرایی پیشگیری از پدیده پولشویی را شناسایی دقیق مشتری و واحد اطلاعات مالی دانست و افزود: در مبارزه با پولشویی آنچه که مهم است، الزام موسسات به رعایت ضوابط پیشگیری کننده مانند شناسایی مشتری، نگهداری سوابق و نحوه شناسایی معاملات مشکوک است

 

یک کارشناس اقتصادی از پول شویی به عنوان مشروع جلوه َدادن پول هایی که از راه َهای غیرقانونی و نامشروع به َ دست می آیند با استفاده از روش هایی که باعث پنهان شدن منشاء غیر قانونی آن پول ها می شوند یاد کرد.

 

دکتر محمد حسن اعتضادی، در دوره آموزشی پول شویی در برق منطقه ای سمنان با اشاره به تعریف فرآیند پولشویی اظهارکرد: پولشویی فرآیندی است که به موجب آن پول کثیف حاصل از ارتکاب جرم، تغییر شکل یافته و به ظاهر به صورت مشروع و قانونی در می آید.

پولشویی فرآیندی است که به موجب آن پول کثیف حاصل از ارتکاب جرم، تغییر شکل یافته و به ظاهر به صورت مشروع و قانونی در می آید.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به مراحل سه گانه پولشویی گفت: اولین مرحله از فرآیند جرم پولشویی، جای گذاری یا تزریق عواید حاصل از فعالیت های مجرمانه به شبکه مالی رسمی، با هدف تبدیل و تغییر منشاء و یا مالکیت آن است. مرحله لایه گذاری، معطوف به جداسازی عواید حاصل از جرم، از منشاء غیر قانونی آن است و مرحله یکپارچه سازی با فراهم آوردن پوشش و ظاهری مشروع برای توجیه قانونیِ عواید حاصل از فعالیت های مجرمانه است.

دکتر اعتضادی یکی دیگر از مراحل اجرایی پیشگیری از پدیده پولشویی را شناسایی دقیق مشتری و واحد اطلاعات مالی دانست و افزود: در مبارزه با پولشویی آنچه که مهم است، الزام موسسات به رعایت ضوابط پیشگیری کننده مانند شناسایی مشتری، نگهداری سوابق و نحوه شناسایی معاملات مشکوک است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا